Alle fødder er unikke, hvert fodaftryk har sin egen historie

Fremstilling af indlæg 

I klinikken fremstiller vi selv indlæg. Vi fremstiller både unikke løsninger med komponenter tilpasset dig, og præfabrikeret indlæg, som kan være mindre korrigerende, men stadig støttende.

Hvis dine fødder har brug for støtte til at få musklerne i gang, vil indlægget hjælpe med at få en stærkere fod, der stille og roligt bliver trænet til at opretholde en korrekt position.

Indlægget sørger for at foden kommer i neutralposition ved korrekt fodstilling. Når foden får oparbejdet muskler til selv at holde fodens neutralposition, kan du på sigt slippe for støtten. 

Besøg klinikken eller book online tid til en forundersøgelse til fremstilling af indlæg. Så kan vi sammen konkretisere din fodproblematik.

Har du brug for individuelt fremstillet fodindlæg? 

Vi fremstiller indlæg i eget værksted,  hvor vi ved hjælp af undersøgelser, producerer indlæg efter dine fødders behov.

Er den ugentlige træning blevet til 2, 3 eller 4 dage, og er du begyndt at mærke smerter i fødder, ankler og knæ? Det kan skyldes, at du har et mindre problem, som du først bemærker, når aktiviteten øges.

Individuelt fremstillede indlæg kan afhjælpe problemer ved forkert gang eller løb. Indlæg retter en skæv fodstilling op, fordeler trykket udover et større område og mindsker tryk, som fremprovokerer hårdhudsdannelser.

Kontakt klinikken og fortæl os om dine oplevelser ved f.eks. smerter i knæ eller hofter. Vi undersøger dine led og foretager en gangfunktionstest. Med vores lyskasse podobaroskob undersøger vi, om der er fejlstillinger i dine fødder, som kan afhjælpes med et indlæg.

Åbningstider

Mandag 8:15 – 18:00
Tirsdag 8:15 – 17:00
Onsdag 8:15 – 17:00
Torsdag 8:15 – 15:00
Fredag 8:15 – 16:00

Åbningstiderne er vejledende, da vi har konsultation efter aftale.

Klinikken holder lukket alle helligdage.

Tlf. 55 73 09 74

Afbud skal afgives dagen før senest kl. 16. Afbud gives via info@naestvedfodterapi.dk, opkald eller på telefonsvareren 55 73 09 74.

Obs! Vi kan ikke modtage dit afbud på sms.

Ved afbud samme dag tillægges et gebyr på 270 kr.

Ved udeblivelse fra aftalt behandling betales fuld pris.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os.

Næstved Fodterapi
Farimagsvej 23
4700 Næstved
Tlf. 5573 0974
Mail: info@naestvedfodterapi.dk